Διπλή προπόνηση με τραυματισμό στον Πανθρακικό

Συνεχίστηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού με αφόρητη ζέστη, απρόοπτα και σκληρές διπλές προπονήσεις,  πρωί και απόγευμα Τρίτης.

Τα άσχημα νέα της ημέρας αφορούν τον τραυματισμό του Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.

Η πρωινή προπόνηση, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο, ήταν επικεντρωμένη στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, καθώς αυτήν την περίοδο μπαίνουν οι απαιτούμενες βάσεις για όλη τη σεζόν που ακολουθεί. Έτσι, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις λειτουργικής δύναμης σε κυκλική μορφή και τρέξιμο σε διαλειμματική μορφή, σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση.

Η απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής και ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής φύσεως. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα και των συνεργατών του, χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής κι έπειτα σε αυτό της επίθεσης και της άμυνας, παίζοντας παιχνίδια στο μισό αλλά και στα 3/4 του γηπέδου.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Τετάρτη, με τους παίκτες του Πανθρακικού να έχουν μόνο απογευματινή προπόνηση.