Ανακοίνωσε Ζαραδούκα η Skoda Ξάνθη!

Στην Skoda Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονός διεθνής αριστερός μπακ Γιάννης Ζαραδούκας, που αναμένεται σύντομα να βρεθεί στο Πράβετς για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Θρακιώτικης ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Ζαραδούκα»

Ο Ζαραδούκας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και δόθηκε δανεικός διαδοχικά σε Μαρκό, Κορωπί, Πανσερραϊκός όπου κέρδισε την άνοδο στη Super League και στον Εθνικό Πειραιώς.

Το 2009 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και συνέχισε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου όπου είχε καλές παρουσίες και κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδας. Το 2011 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, παραχωρήθηκε όμως ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισε ως δανεικός και στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2014 για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά, απ’ όπου μόλις προ πέντε ημερών αποχώρησε, χωρίς να μείνει πολύ καιρό ανενεργός με την Ξάνθη να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του.

Με αυτή την κίνηση η Ξάνθη κλειδώνει το αριστερό άκρο της άμυνας, οπού πέρα από τον Ζαραδούκα διαθέτει τον Γουάλας και το νεαρό Κολλαρά.