Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πανθρακικό

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού μετά το ρεπό της Κυριακής, μπαίνοντας έτσι στην δεύτερη εβδομάδα καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» έριξαν το βάρος στη δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα αλλά και χωρίς χωρισμένοι σε γκρουπ, με βάση τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων.

Το απόγευμα οι παίκτες έκαναν, αρχικά, ζέσταμα με μπάλα σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια αερόβιου χαρακτήρα με χρήση μπάλας. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης το προπονητικό επιτελείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες, με τους αμυντικούς να δουλεύουν στο αμυντικό κομμάτι με τον Μάνουελ Ρόκα και τους επιθετικούς στο επιθετικό κομμάτι με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

Παράλληλα, το απόγευμα της Δευτέρας, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού, Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο, γνώρισε τους νέους τους συμπαίκτες κι έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα. Στα θετικά πως και ο Αντώνης Λαδάκης ακολουθεί πια όλο το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μάνουελ Ρόκα είναι ο τραυματισμός του Αντώνη Χελιδώνη, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου.