Το ευχαριστώ πέντε γονιών στη διοίκηση βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής!

Ευχαριστήρια επιστολή γονέων προς τον Α.Ε.Κομοτηνής για τη συγκατάθεση στη μετεγγραφή των παιδιών τους.

Οι παρακάτω γονείς αθλητριών πετοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής, επικροτούμε τη συγκατάθεση της Διοίκησης του Σωματείου στη μετεγγραφή των παιδιών μας.

Με μια κίνηση που φανερώνει το ανθρώπινο πρόσωπο της Διοίκησης του Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής, το Δ.Σ. του συλλόγου συναίνεσε στη μετεγγραφή των παιδιών μας, που είναι ανήλικες αθλήτριες πετοσφαίρισης εγγεγραμμένες στο ανωτέρω σωματείο.

Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιήθηκε σχετικό αίτημά μας, το οποίο έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την απρόσκοπτη ενασχόληση των παιδιών μας με το αγαπημένο τους άθλημα και την ομαλή περαιτέρω ψυχοσωματική ανάπτυξή τους.

Ως γονείς των αθλητριών χαιρετίζουμε την παρούσα απόφαση του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής, τονίζοντας ότι παρόμοιες ενέργειες βρίσκονται σε αντιστοιχία με τις ανάγκες και την διαδικασία ανάπτυξης της προσωπικότητας των ανηλίκων αθλητών κατά την ευαίσθητη αυτή περίοδο της ζωής τους και λαμβάνουν πρώτιστα υπόψη το συμφέρον των παιδιών.

Στο πολύ θετικό αυτό κλίμα που δημιουργήθηκε από τη στάση του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής, τυχόν δυστοκίες και παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν την περσινή χρονιά από ανάλογο αίτημα που δεν ευοδώθηκε, θεωρούμε ότι ανήκουν πλέον στο παρελθόν, καθώς η αντιμετώπιση παρόμοιων ζητημάτων σε αυτό το πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας συμβάλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Κομοτηνή, 10 Ιουλίου 2015

Οι γονείς

Τριανταφυλλόπουλος Γεώργιος

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

Ράπτης Χριστόφορος

Μάντατζη Μαρία

Καραγιαννίδης Παναγιώτης