ΕΠΣ Ξάνθης: Ακόμη τρείς αποχωρήσεις από τον Άρη Αβάτου!

Συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις στον περσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου που έφτασε πλέον τις δέκα αποχωρήσεις σε σχέση με το περσινό ρόστερ.

Η ομάδα του Αβάτου που στοχεύει και φέτος στην κατάκτηση του τίτλου αλλά και στο να αδράξει την μεγάλη ευκαιρία για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, μια και τη νέα χρονιά δύο ομάδες θα ανέβουν από τα μπαράζ. Η ομάδα του Άρη ξεκινώντας τον σχεδιασμό της και αφού ανανέωση την συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σαμαρά προχωρά σε μια ριζική εκκαθάριση του ρόστερ, που δείχνει ότι τη φετινή ποδοσφαιρική σαιζόν θα δούμε έναν διαφορετικό Άρη Αβάτου.

Η ομάδα του Αβάτου λοιπόν μετά τις αποδεσμεύσεις των Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλου, Κομεσίδη. Κοντομιχάλη, Παρσαντανιάν, Ντζομιάδη και Λαζαρίδη γνωστοποίησε με ανακοίνωση της την αποδέσμευση των Μπάμπη Κυριαζίδη, Μάριου Τσορμπατζίδη και Παναγιώτη Γιαννακούδη(θα συνεχίσει στην Θαλασσιά). Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Αβάτου ήδη ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή που είναι ο Γιάννης Βασιλειάδης, ενώ ακόμη και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται μπαράζ ανακοινώσεων με τα νέα αποκτήματα της Ξανθιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

ΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΙ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ,
ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ
ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ