Επιστρέφει στον Πλατανιά πρώην του Πανθρακικού

Ο Ντίνος Πάγκαλος πρωην επιθετικός του Πανθρακικού προ πενταετίας στη Β’ Εθνική, επιστρέφει στον Πλατανιά μετά την περίοδο 2011-2012, οπότε και βοήθησε την ομάδα των Χανίων να κατακτήσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Πάγκαλος προπονούνταν με τον Πλατανιά πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του και επί της ουσίας, είχε τεθεί υπό δοκιμή από τον προπονητή Γιώργο Παράσχο, που διέκρινε ότι ο Χανιώτης επιθετικός μπορεί να σταθεί στο ρόστερ ομάδας της μεγάλης κατηγορίας, με συνέπεια να δώσει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Ουσιαστικά, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πλατανιά, επιστρέφει στην ομάδα όπου για αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα 6 είχε προσφέρει πάρα πολλά, πριν φύγει στην έτερη μεγάλη ομάδα των Χανίων, τον ΑΟΧ, όπου έπαιξε 3 χρόνια και είχε και εκεί σημαντικές διακρίσεις.

Ο Πάγκαλος θα αποτελέσει την πέμπτη προσθήκη μετά τους Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσιμόντζι και Σωτηρίου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η ομάδα των Χανίων θέλει ακόμα πολύ δρόμο και ειδικά στην επίθεση, για να ολοκληρώσει το σχεδιασμό της.

Ο 30χρονος πια επιθετικός Κωνσταντίνος Πάγκαλος, ο οποίος ήρθε ως πρωτος σκόρερ το καλοκαίρι του 2010 στην Κομοτηνή από τον Πλατανιά Χανίων, ήταν μια προσωπική επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη, αλλά δεν έπεισε τον Εμίλιο Φερέρα και αποτέλεσε γρήγορα παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας με 9 συμμετοχές χωρίς κανένα τέρμα.