Ανατροπή για Γούτα! Η σφήνα που αλλάζει τα δεδομένα…

Ενδιαφέρον που ενδέχεται να φέρει την ανατροπή στην διαφαινόμενη συμφωνία της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, έρχεται από την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» μάλιστα να φέρονται διατεθειμένη να δώσουν ένα ποσό πάνω από το ένα εκατομμύριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας onsports η ΑΕΚ είναι έτοιμη να μπει… σφήνα και να «κλέψει» μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού τον Θασίτη αμυντικό της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα. Όπως αναφέρεται μάλιστα η «Ένωση» είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό που θα ξεπερνά την πρόταση του Ολυμπιακού(800,000 συν ποσοστό μεταπώλησης), με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φέρεται διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό πάνω από το ένα εκατομμύριο συν ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Μάλιστα το δημοσίευμα κλείνει εκφράζοντας την απορία του για το ποια θα είναι η στάση του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου. Να σημειώσουμε πάντως πως από την Ξάνθη ξεκαθαρίζουν πως ο Γούτας παρά τα αντιθέτως γραφόμενα δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα, με την Ξάνθη να βλέπει με θετικό μάτι προτάσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις της.