Στην Football League με Ψύρρα και Κέρι τα Τρίκαλα που θέλουν Σαρακατσάνο!

Σε φουλ ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός στα Τρίκαλα για την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στην Football League, με τον Περικλή Αμανατίδη να εισηγείται και η διοίκηση να προχωρά τον σχεδιασμό.

Ήδη η ομάδα των Τρικάλων προχώρησε στην ανανέωση αρκετών ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας, ανάμεσα τους και δύο ποδοσφαιριστές Θρακιώτικων ομάδων οι Δημήτρης Ψύρρας και Λόρι Κέρι.

Ο 19χρονός Ψύρας (πάνω δεξιά στην φωτο) αγωνιζόταν μέχρι πέρσι το καλοκαίρι στην Κ20 της Skoda Ξάνθη ενώ πέρσι αγωνίστηκε μέχρι τον Γενάρη στον Απόλλων Σμύρνης και εν συνεχεία στα Τρίκαλα, απ’ όπου και κατάγεται. Ο Κέρι (κάτω δεξιά στην φωτο) που πέρσι αγωνίστηκε το πρώτο διάστημα στον Έβρο Σουφλίου και από τον Ιανουάριο στα Τρίκαλα, όπου βοήθησε αρκετά στην πορεία για τον τίτλο.

Πέρα από τις ανανεώσεις στα Τρίκαλα κινούνται και την ενίσχυση του ρόστερ, με ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτό του πρώην αμυντικού Πανθρακικού Αχιλλέα Σαρακατσάνου (αριστερά στην φωτο). Ήδη μάλιστα έχει υπάρξει επαφή των δύο πλευρών με τον Σαρακατσάνο να βλέπει θετικά την περίπτωση να συνεχίσει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.