Πέντε προκρίσεις για τους Θρακιώτες στους απογευματινούς τελικούς στο Πανελλήνιο Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Μετά το χτεσινό μετάλλιο της Δέσποινας Κώτα(Θυμηθείτε ΕΔΩ) και η δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων που διεξάγεται στην Πάτρα είχε σημαντικές επιτυχίες για τους Θρακιώτες κολυμβητές, με 5 παιδιά να παίρνουν την πρόκριση για τους απογευματινούς, συνολικά στους πρωινούς προκριματικούς μετείχαν 21 παιδιά από την Θράκη.

Η Δέσποινα Κώτα του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης μετά το χτεσινό της μετάλλιο στα 200μέτρα ελεύθερο θα μετέχει σε ακόμη έναν τελικό μια και με 33,19 πήρε την πρόκριση με την 7η επίδοση για τον τελικό των 50μέτρων ύπτιο. Στους απογευματινούς τελικούς θα μετέχει ακόμη ένας κολυμβητής του ΟΦΘΑ μια και ο Γιάννης Στούρας πήρε την πρόκριση με την 7η καλύτερη επίδοση για τα 400μέτρα ελεύθερο με χρόνο 4:24:04. Δυο συμμετοχές θα έχει στους τελικούς και ο ΝΕ Ροδόπης με τον Αντώνη Κουτσούμπα και τον Στέλιο Κοτζαμπάση να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό των 200μέτρων πεταλούδα, ο Κουτσούμπας με την 3η καλύτερη επίδοση με χρόνο 2:19:21 και ο Κοτζαμπάσης με την 7η με χρόνο 2:21:28. Τέλος η Πέμπτη Θρακιώτικη συμμέτοχη στους απογευματινούς τελικούς έρχεται με την Ελένη Ξενιτοπούλου του ΝΟ Αλεξανδρούπολης που πήρε την πρόκριση με τον 4ο καλύτερο χρόνο στα 400μέτρα ελεύθερο με χρόνο 4:43:63.

Πάμε όμως να δούμε και τους υπόλοιπους Θρακιώτες που μετείχαν. Για τον ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης μετείχαν επίσης οι Ειρήνη Κορωνίδου, Πρόδρομος Καραφυλλίδης, Παναγιώτα Γκαζέπη, Δήμος Παπαδόπουλος που είχαν εξαιρετική παρουσία.

Για το ΝΟΑ μετείχαν επίσης οι Δέσποινα Πορτοκαλλίδου, Αγλαΐα Κυριακίδου, Συμεών Κριτής, Δήμητρα Πλουμίδου, Μαγδαληνή Λασκαρίδου, Κλεοπάτρα Πανταζίδου, Ανδρέας Αλεξανδρίδης,

Από τον ΝΕ Ροδόπης μετείχαν οι Ιωάννα Πούλιου, Σοφία Ουρεϊλίδου, Βασιλική Ψάλτη και Παρασκευή Καλτσού. Ενώ τέλος για το Νηρέα Ορεστιάδας μετείχαν ο Γιώργος Καμπάδαης και ο Στέφανος Μητρούδης