ΕΠΣ Ξάνθης: Στις 20 Ιουλίου η πρώτη για τον ανανεωμένο Ορφέα Puma

Για τις 20 Ιουλίου προγραμματίστηκε η πρώτη προπόνηση του Ορφέα Puma Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ, με την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή την φετινή χρονιά να δίνει «τόπο στα νιάτα».

Βλέπετε η απόφαση του διοικητικού ηγέτη είναι η ομάδα του Ορφέα την φετινή σαιζόν να δώσει μεγάλη έμφαση στα δικά της παιδιά, που την περσινή σαιζόν αγωνίστηκαν με την μορφή δανεισμού στον Ορφέα 2005, αλλά και σε παιδιά της Ακαδημίας. Ένα ρίσκο που ενδεχομένος να κοστίσει σε αποτελέσματα, αλλά ίσως και όχι, μια και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την συγκεκριμένη επιλόγη και μάλιστα την προηγούμενη φορά του βγήκε σε πολύ καλό. Βλέπετε δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο μια ομάδα Δ’ Εθνικής να έχει στην ενδεκάδα της 4 με 5 παιδιά κάτω από τα 18 τους χρόνια όπως είχε επιλέξει να αγωνίζεται ο Ορφέας δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά της ομάδας όπως οι Κισά Ομέρ Κοράι. Βασίλης Μαλαδένης, Βασίλης Καραγκιόζης, Χατζήογλου Τουργκάι, Λάζαρο Μαυρόπουλο και αρκετά ακόμη παιδιά που ανέβηκαν από την Ακαδημία του Ορφέα και πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Δ’ Εθνική.

Πλέον μετά την περσινή σαιζόν που βρήκε τον Ορφέα στην δεύτερη θέση και φιναλίστ του Κυπέλλου, χρονιά αποτυχημένη! Όπως χαρακτηρίζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας. Αποφάσισαν έτσι η ομάδα να… ξαναχτιστεί με νέο αίμα που μαζί με κάποιους έμπειρους θα φέρουν ξανά τον ιστορικό Ορφέα στον δρόμο των τίτλων. Για να συμβεί αυτό φυσικά θα έχουμε και αποχωρήσεις, ήδη δεδομένα τρείς ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν ενώ δύσκολα θα συνεχίσουν και ακόμη ένας με δύο ποδοσφαιριστές που είναι κοντά στην έξοδο. Παρελθόν αποτελούν οι Δάνης Ξανθόπουλος που θα συνεχίσει στον Κεραυνό Πέρνης, Κισά Ομέρ Κοράι και Τζοσκούν Μουτούς.

Ήδη η ομάδα του Ορφέα απέκτησε τον Μάνο Χαραλαμπίδη, που επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθεί και η δεύτερη μεταγραφή του Ορφέα με ακόμη έναν πρώην να επιστρέφει στην ομάδα του Ορφέα, μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά στην Β’1 κατηγορία.