Ταλέντα από την ακαδημία του Παναθηναϊκού Κομοτηνής δοκιμάστηκαν στην Ισπανία!

Μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία του Παναθηναϊκού Κομοτηνής αποτελεί ότι τρια μέλη της επιλέχτηκαν και δοκιμάστικαν σε καμπ στην Ισπανία, με την παρουσία αρκετών σκάουτερ και υπευθύνων Ακαδημιών, ανάμεσα τους και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος σύμφωνα με το “Περισκόπιο” για τον 13χρονο Θεοφάνη Αποστολίδη, τον 12 χρονο Τουτουντσού Ερίν και τον μικρότερο της παρέας τον 11 χρονο Αλταπασλάν Ταχσίν που ταξίδεψαν μαζί με άλλα 27 παιδιά από την Ελλάδα.

Τα τρια παιδιά της ακαδημίας επιλέχτηκαν μετά τα δοκιμαστικά της UK Trials στις εγκαταστάσεις τις Ακαδημίας στην Κομοτηνή, και επιλέχτηκαν ανάμεσα σε αρκετά παιδιά ωστέ να μετέχουν στο βασικό δοκιμαστικό της Ισπανίας. Τα τρία μεγάλα ταλέντα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού Κομοτηνής βρέθηκαν στα τέλη Ιούνη στην Μαδρίτη οπού διεξήχθη το κάμπ, με την παρουσία σκάουτερ και προπονητών ομάδων όπως η Ράγιο Βαγιεκάνο η Ρεάλ Μαδρίτης η Χετάφε αλλά και πολλώ ακόμη ομάδων της Ισπανίας, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Πλέον και τα τρία παιδιά θα αναμένουν τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών ωστέ να δουν αν έχουν επιλεχτεί απο κάποια εκ των ομάδων, αν και για παιδιά αυτής της ηλικίας η εμπειρία που αποκόμισαν απο την συμμετοχή τους σε τέτοιο κάμπ είναι ένα μεγάλο κέρδος για το μέλλον τους και μόνο απο την συμμετοχη.