Ο Ο.Φ.Θ.Α. παντού! Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Γλασκώβη σε μια βδομάδα

Ο Ομιλος φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης συμμετέχει με αθλητές του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα, σε αγώνες Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων –Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στη Γλασκώβη απο τις 10 Ιουλίου έως 17 Ιουλίου.

Για τις κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ και Β΄, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκίνησε την Παρασκευή στην Πάτρα (10-12/7/2015)  συμμετέχει και ο Ομιλος φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Οι κολυμβητές του συλλόγου που κατέκτησαν τις επιδόσεις όρια γι αυτό το Πρωτάθλημα είναι οι: Γιάννης Στούρας, Δήμος Παπαδόπουλος, Πρόδρομος Καραφυλλίδης, Δέσποινα Κώτα, Ειρήνη Κορωνίδου και Παναγιώτα Γκαζέπη.

Για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων –Νεανίδων, (Θεσσαλονίκη 17-19/7/2015) ο Ο.Φ.Θ.Α. θα συμμετάσχει με τους: Χρήστο Παπαδόπουλο, Γρηγόρη Λασκαρέλη, Χριστίνα Σταυρακίδου, Μαρίνα Καδόγλου, Μαρίνα Μπαδάνη, Άννα Νίγδελη, Θάλεια Βολτέζου, Ξανθή Αγοράκη και για φέτος η Ειρήνη Μπράμου που αγωνίζεται με τα χρώματα του Γλαύκου Περιστερίου.

Τέλος 2 κολυμβητές του ΟΦΘΑ συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στη Γλασκώβη (13-19/7/2015). Είναι ο Δημήτρης Καρυπίδης (4η επίδοση στον κόσμο)και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (με 5η επίδοση στον κόσμο).