«Καρφιά» για Βασιλακάκη από τον αρχηγό Γκόγκα που συνεχίζει στη Γ’ Εθνική!

Το παράπονό του για τον τρόπο που έφυγε απ’ τον Πανσερραϊκό και τον προπονητή του Κώστα Βασιλακάκη εξέφρασε ο εμβληματικός και πικραμένος αρχηγός, Σάκης Γκόγκας, που μετά τις Σέρρες θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική πιθανότατα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Γκόγκα στην ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Για την πιο δύσκολη στιγμή του στην ομάδα: «Όταν καθόμουν στον πάγκο. Ήξερα ότι μπορώ να βοηθήσω αλλά έπρεπε να κάνω υπομονή. Σεβόμουν τις αποφάσεις του προπονητή. Έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά όμως. Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία. Βέβαια τον Ιανουάριο είχα ζητήσει να φύγω, επειδή θεωρούσα ότι δεν θα είχα χρόνο συμμετοχής, ωστόσο μίλησα με την διοίκηση ότι δε φεύγω, συνεχίσαμε και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν για καλό».

Για τον τρόπο αποχώρησης του: «Το κεφάλαιο Πανσερραϊκός έκλεισε οριστικά για την ώρα. Απλά μου δημιουργήθηκαν κάποια ερωτηματικά τις ημέρες που πέρασαν. Με λυπεί το γεγονός πως φεύγουν πολλοί Σερραίοι από την ομάδα και παιδιά που μπορούσαν να είχαν μέλλον στην ομάδα. Ακόμη και η ίδια η ομάδα που ήταν στην Γ΄ Εθνική με κάποιες ποιοτικές προσθήκες θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Κάποια παιδιά δεν είχαν σωστή αντιμετώπιση και βγάζω εμένα έξω. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι όφειλε να ενημερώσει κάποια παιδιά. Είναι ορισμός της αχαριστίας ο κ. Βασιλακάκης.

Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά θεωρώ ότι ο προπονητής έπρεπε να έρθει σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Το αν εκτιμήθηκαν ή όχι κάποια πράγματα θα φανεί. Απλά μας ενημέρωσε η διοίκηση ότι δεν είμαστε στα πλάνα του προπονητή. Θεωρώ ότι και η διοίκηση θα μπορούσε να είχε χειριστεί καλύτερα την υπόθεση. Καθυστέρησε πολύ. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε γίνει ακόμη ΠΑΕ, αλλά εμείς βλέπαμε παρέλαση από μάνατζερ, αλλά δεν παρεμβαίνουμε στο έργο της. Ένα έργο που είναι και επιτυχημένο. Ασφαλώς με πείραζε όλο αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι σίγουρα σκληρό. Δεν βγάζω πίκρα, απλά λέω την άποψη μου».

Για τη νέα ομάδα που σχεδιάζεται: «Είμαι λίγο μπερδεμένος. Θέλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να περιμένουμε πως θα διαμορφωθεί ο χάρτης και να δούμε πως θα κινηθεί η ομάδα. Μακάρι σε 10 μήνες να γίνει ανάλογη φιέστα. Εννοείται πως θα είμαι εκεί και θα χειροκροτήσω».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Για οικογενειακούς λόγους (αρραβωνιάστηκε πριν λίγους μήνες με την πανέμορφη Στυλιάνα) έχω απορρίψει κάποιες προτάσεις από μακριά. Έχω δώσει τον λόγο μου σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, στον 1ο όμιλο, είναι κοντά στις Σέρρες και σύντομα θα ανακοινωθεί».

Για τον κόσμο: «Υπάρχει ισχυρό δέσιμο μεταξύ κόσμου και Σάκη Γκόγκα και δεν θα χαθεί. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό της ομάδας και να μη σταματά να την ενισχύει. Είναι δύσκολοι καιροί. Πρέπει και η διοίκηση να βοηθήσει και με τα εισιτήρια».