Διπλή ενίσχυση από την Ξάνθη για τον Κεραυνό Πέρνης με Χατζηγεωργίου και Ξανθόπουλο!

Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης που ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάριου Χατζηγεωργίου και του Δάνη Ξανθόπουλου.

Η ομάδα του Κεραυνού απέκτησε τον τερματοφύλακα του Άρη Αβάτου Μάριο Χατζηγεωργίου(τον βλέπετε στην φωτογραφία κάτω από την παρουσίαση του) επι της ουσίας μιλάμε για επιστροφή μια και ο Χατζηγεωργίου αγωνιζόταν στον Κεραυνό τα προηγούμενα χρόνια προτού το περσινό καλοκαίρι επιστρέψει στην Ξάνθη για το Άβατο. Χαρακτηριστικά για την απόκτηση του Χατζηγεωργίου η ανακοίνωση της Καβαλιώτικης ομάδας αναφέρει: «Μάριος Χατζηγεωργίου….απο σήμερα κι αυτος στο ροστερ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ μας….( Τερματοφύλακας ) …Μαριε σου ευχομαστε ολοι μας….καλη πορεία στο ποδοσφαιρικό έργο μας….»

Η δεύτερη πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Κεραυνό είναι αυτή του επιθετικού χαφ Δάνη Ξανθόπουλου που μετά από αρκετά χρόνια αφήνει τον Ορφέα Puma Ξάνθης για να αγωνιστεί εκτός νομού Ξάνθης. Η ανακοίνωση του Κεραυνού αναφέρει: Ο Επιθετικός ”’ ΤΟ ΒΑΡΎ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΌ ”’ Του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ _ Ξανθοπουλος Δάνης ( Επιθετικός ) έκλεισε στο ρόστερ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ μας…..καλη πορεια ευχοματε ολοι…»

 

xatzigeorgiou perni