Μεγάλη ευκαιρία για να πάιξει στην… Α’2 η Ασπίδα Ξάνθης!

Ανταπόκριση από τη Βέροια: Κώστας Καραγιάννης

Ο Σύλλογος της ΓΕ Βέροιας 2011 ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στην Α2 Ανδρών στο χαντμπολ για τη νεα περίοδο και έτσι ανοίγει ο δρόμος στην Ασπίδα Ξάνθης αν το επιθυμεί ως τρίτη των μπαράζ ανόδου της Μίκρας, μετά τον Δία Πολίχνης και τον Άρη Θεσσαλονίκης να διεκδικήσει την άνοδο!

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη μη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, εξέδωσε την Τετάρτη το βράδυ η ΓΕΒ 2011.

Οι οικονομικές δυσκολίες που έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιες σε αθλήματα όπως το χάντμπολ αλλά και οι απαιτήσεις της Ομοσπονδίας, επιδείνωσαν την κατάσταση και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ημαθιώτικης ομάδας στο facebook:

Ο Σύλλογος της ΓΕΒ 2011 ανακοινώνει με λύπη ότι για την επόμενη αγωνιστική χρονιά (2015-2016), το ανδρικό τμήμα Χάντμπολ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ελλάδας της Α2 κατηγορίας.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν τελευταία στην Ελλάδα και κατά συνέπεια στον σύλλογο μας, καθώς και τις υπερβολικές απαιτήσεις της Ομοσπονδίας για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας.

Όλα τα έξοδα του Συλλόγου καλύπτονταν από τους ίδιους τους παίκτες καθώς και από μερικούς ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να αντεπεξέλθουμε στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στάθηκαν στο πλάι μας αυτά τα χρόνια και μας βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους ένα καλύτερο μέλλον και κάποια στιγμή να δούμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα σε αγωνιστική δράση.

Σημ. : Τα ηλικιακά τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς