Η “πρώτη” του Πανθρακικού με απόντα τον στρατιώτη Αθανασιάδη!

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ακολούθησε προπόνηση που ήταν η μοναδική της ημέρας, δεδομένου πως το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού είχαν ρεπό, μετά από ένα διήμερο διπλών προπονήσεων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το απαιτούμενο ζέσταμα, το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής αλλά και τακτικής, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου, δούλεψαν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, παίζοντας παιχνίδια με μπάλα, συνδυασμένα με τακτική. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα της ομάδας στα 3/4 του γηπέδου.

Παράλληλα, ο Αντώνης Λαδάκης μέρα με τη μέρα αισθάνεται όλο και καλύτερα κι ακολουθεί μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο νεαρός Στέφανος Παπαρούνας.

Τέλος, στις προπονήσεις ενσωματώθηκε ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για τις δύο πρώτες ημέρες των προπονήσεων, ενώ, αντίθετα, απουσίασε ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος την Τετάρτη παρουσιάστηκε στο στρατό.