Στον Άρη ο Σερζ Ντιέ!

Την είδηση της συνεργασίας του με τον Άρη επιβεβαίωσε ο πρώην παίχτης της Ξάνθης Σερζ Ντιέ, αλλά από αλλο πόστο και όχι σαν ποδοσφαιριστής, αφού μετά τη Skoda δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα.

O 38χρονος Ιβοριανός, που σταμάτησε την καριέρα του το καλοκαίρι του 2014 στην Ξάνθη, επέστρεψε στην πατρίδα του, δουλεύει ως σκάουτερ για ευρωπαϊκές ομάδες και δέχτηκε πρόταση από τον Άρη.

“Έχω μιλήσει με τον κ. Καλαϊτζίδη, για μένα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδας. Ξέρω τον αδερφό του, έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Θα πάω στο Μαιάμι για να συναντηθούμε τις επόμενες 10-20 μέρες. Μου είπαν ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παίξει ο Άρης στην Β΄Εθνική” είπε ο Ντιέ, μιλώντας στον Arena FM.

“Αυτή είναι η δουλειά που έχω ξεκινήσει, συνεργάζονται με τουρκικές και γαλλικές ομάδες στην Αφρική. Έχω ήδη μια συνεργασία με την Σοσό, την Νις, την Μονπελιέ και την Μονακό. Ήθελα να συνεργαστώ και με τον Ηρακλή, μίλησα με τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση” συμπλήρωσε ο Ιβοριανός.