Οι δηλώσεις του Πέτρου Ορφανίδη μετά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδα στην πρεμιέρα του Euro U19

Ανταπόκριση απο την Βέροια: Κώστας Καραγιάννης

Μετά τη σημαντική νίκη της Ελλάδας επί της Ουκρανίας στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου για το Euro U19 2015 οι πρωταγωνιστές των δύο τερμάτων της Εθνικής, Πέτρος Ορφανίδης και Ζήσης Καραχάλιος έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του επίσημου καναλιού των Εθνικών Ομάδων στο You Tube.

Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός της Skoda Ξάνθη Πέτρος Ορφανίδης αρχικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη μέχρι να βρεις τα πατήματα σου. Ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά στην συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι καταφέραμε να προηγηθούμε, και στην συνέχεια προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί οι πρεμιέρες πρέπει να κερδίζονται αν θες να συνεχίσεις, και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το αποτέλεσμα.»

Για το δικό του γκολ αλλά και την ασίστ στο δεύτερο τέρμα: «Δεν μετράει ποιος έβαλε το γκολ και ποιος έκανε την ασίστ, όλοι η ομάδα προσπάθησε, το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από μια συνολική προσπάθεια, και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το πάθος και την θέληση που έδειξε»