Παραμένει στον πάγκο των Νέων του Ηρακλή ο Χατζηαθανασίου!

Στην άκρη του πάγκου της ομάδας Κ20 του Ηρακλή θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Ξανθιώτης προπονητής Θάνος Χατζηαθανασίου, που συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ξανθιώτης προπονητής που ανέλαβε πέρσι το καλοκαίρι μετά το πετυχημένο πέρασμα του από τους πάγκους των Νέστου Χρυσούπολης και Αχιλλέα Τριανδρίας, με τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ηρακλή Σάββα Κωφίδη να του εμπιστεύεται το κοουτσάρισμα της ομάδας Νέων του Ηρακλή. Ο Χατζηαθανασίου κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο αποτελούμενο από αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, και μετά την άνοδο του Ηρακλή στην μεγάλη κατηγορία που αυτόματα σημαίνει και την άνοδο της ομάδας Νέων αλλά και των τμημάτων Κ17 και Κ15 που θα παίζουν τη νέα χρονιά στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Στον Ηρακλή είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την δουλειά του Ξανθιώτη προπονητή, και έτσι θα του εμπιστευτούν τις τύχες της ομάδας Νέων και τη νέα χρονιά στο σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Super League.