Περιζήτητος ο Γιώργος Μαραντάς! Το τριπλό ενδιαφέρον για τον Θρακιώτη τεχνικό

Με την ποδοσφαιρική σαιζόν να έχει ολοκληρωθεί και τις περισσότερες ομάδες να ξεκινούν τον προγραμματισμό τους για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, ο Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς φαίνεται πως με το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων που θα τον ήθελαν στην άκρη του πάγκου τους.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες από την Χρυσούπολης στο Νέστο μετά την αποχώρηση του Νίκου Καραμπετάκη που θα συνεχίσει στον Ηρακλή βλέπουν με καλό μάτι τον Ξανθιώτη προπονητή, που ωστόσο έχει στα χέρια του ακόμη δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ο Μαραντάς που την περσινή σαιζόν κάθισε στον πάγκο των Φωκικού και Πανελευσιανιακού, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης σε Δόξα Ξάνθης, Αναγέννηση Σερρών, Καβάλα και Ζάκυνθο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS έχει δύο προτάσεις από ομάδες του Νότου, με την μία να είναι ο Πανηλειακός ενώ η δεύτερη που βρίσκεται μάλιστα και σε προχωρημένες συζητήσεις είναι από την Αθήνα. Πάντως ο Ξανθιώτης προπονητής δεν θα έβλεπε με αρνητικό μάτι την προοπτική του Νέστου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ξανθιώτης τεχνικός είχε φτάσει μια ανάσα από την συμφωνία με την ΑΕ Καραϊσκάκη, με την οποία είχε συμφωνήσει να αναλάμβανε σε περίπτωση που η ομάδα ανέβαινε στην Football League, κάτι που τελικά δεν συνέβη μια και την άνοδο πήραν τα Τρίκαλα, με τον Ξανθιώτη τεχνικό να θέλει περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει κάτι όμως που δεν συνέβη μια και οι ιθύνοντες της ΑΕ Καραϊσκάκη ήθελαν άμεσα μια απάντηση, που ήταν αρνητική.

Ο Γιώργος Μαραντάς είναι δεδομένο πως θα ήθελε και τη νέα χρονιά να βρίσκεται σε πάγκο ομάδας Football League, η έστω σε ομάδα της Γ’ Εθνικής με φιλοδοξίες, κάτι που και οι τρείς ομάδες που όπως φαίνεται ενδιαφέρονται για τον Ξανθιώτη τεχνικό το διαθέτουν. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα…