Πάει για…. Λάτιν ενίσχυση με Τιάγκο ο Πανθρακικός!

Για τον Τιάγκο Φερέιρα Ντος Σάντος που αγωνιζόταν στην Κύπρο και τον Οθέλλο Αθηναίου ενδιαφέρεται ο Πανθρακικός, προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του.

Η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κύπρο και τον Οθέλλο Αθηνέου. Η ομάδα του υποβιβάστηκε, αλλά εκείνος έκανε καλή σεζόν, μετρώντας 10 γκολ σε 27 συμμετοχές.  Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, αλλά και στη Νότια Κορέα και την Ουλσάν Ντόλφινς.

Στην Κύπρο έπαιξε στην Πάφο πριν μετακομίσει στον Οθέλλο. Ο Τιάγκο βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στον Πανθρακικό, ωστόσο περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ελλάδα, πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS ο Τιάγκο δεν θα είναι ο μόνος λάτιν ποδοσφαιριστής που ενδέχεται να φορέσει τα «πράσινα» του Πανθρκαικού, μια και ο Μάνουελ Ρόκα θέλει οι επιλογές του για τις τρείς μεταγραφές που δικαιούται η ομάδα του να είναι πολύ προσεκτικές και προσεγμένες, με την αγορά της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας να είναι στο επίκεντρο.