Μεγάλα ρεκόρ από Δουβαλίδη, Φιλιππίδη, Κυριακοπούλου και Μάστορα

Στην πρώτη του εμφάνιση σε Diamond League, ο Κώστας Δουβαλίδης έδειξε ότι η θέση του είναι μεταξύ των μεγάλων του αγωνίσματος των 110μ. εμποδίων.

O Έλληνας πρωταθλητής από τη Δράμα με τις εξαιρετικές σχέσεις με την Θράκη, ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ, ολοκληρώνοντας σε 13.34!

Λογικό λοιπόν στην προσωπική του σελίδα στο facebook να δηλώνει πως το Σταντ ντε Φρανς είναι το αγαπημενο του γήπεδο.

Ο Δουβαλίδης έκανε εξαιρετική εκκίνηση, την καλύτερη από όλους (0.141 αντίδραση) για να τερματίσει τελικά στην τρίτη θέση ισοφαρίζοντας το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (13.34).

Πρώτος ήταν ο Κουβανός Ο” Φάριλ με 13.29 και δεύτερος ο Μπράθγουεϊτ από τις Μπαχάμες με 13.31.

Κατά τα άλλα, ο Κώστας Φιλιππίδης έκανε μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ στο επικοντώ με 5,91μ και νίκησε τον μεγάλο Ρενέ Λαβινελί και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, το Παρίσι, κερδίζοντας το διαμάντι καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ του 5.85μ. που έκανε στο Λαντάου της Γερμανίας πριν από λίγες μέρες.

Νωρίτερα, πανελλήνιο ρεκόρ έκανε στο ίδιο αγώνισμα και η Νικόλ Κυριακοπούλου με 4.83μ. Επιβεβαίωσε έτσι ότι είναι φέτος η κορυφαία επικοντίστρια στον κόσμο, ενώ το όνομα αναρριχήθηκε στη θέση Νο6 με τις κορυφαίες όλων των εποχών.

Τέλος, το 20ο μέλος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έγινε ο Αντώνης Μάστορας με το 2.29μ. που πέρασε στο Diamond League λιγκ του Παρισιού όπου κατετάγη τρίτος, με τους φιλάθλους της Θράκης να εύχονται σύντομα να αποκτήσει παρέα τον Κώστα Μπανιώτη.