Photos: Όσα έγιναν στο 12ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 12ου ετήσιου συνεδρίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών το οποίο διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη από 26 έως 28 Ιουνίου 2015.

Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Ιαπωνίας και της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα η οποία και εκπροσωπήθηκε από τον Επιτετραμμένο Σύμβουλο της.

Διακεκριμένοι Δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών από τον Ελλαδικό χώρο αλλά και το εξωτερικό καθώς επίσης και πλήθος αθλητών έδωσαν το παρόν σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων εκπαιδεύσεις, αγώνες, βραδιά βραβείων, ομιλίες, πολιτιστικές δράσεις, κλπ.

Κεντρικός επίσημος καλεσμένος της διοργάνωσης ήταν ο γνωστός ηθοποιός Σκότ Άντκινς ο οποίος και δίδαξε σε ειδικό σεμινάριο με τη συμμετοχή όλων των αθλητών.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Άντκινς βρισκόταν στην τελική φάση της προετοιμασίας για τη νέα του ταινία UNDISPUTED-4 τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν στην Βουλγαρία την Δευτέρα 29 Ιουνίου και η εμφάνιση του ως «Boyka» ήταν αναμενόμενη