Photos: Ο απολογισμός της 1ης εβδομάδας του Summer Multi Sports Camp του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκε η 1η εβδομάδα του Summer Multi Sports Camp που διοργανώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη ικανοποίηση από τους διοργανωτές

Ο απολογισμός του Εθνικού, και φωτορεπορτάζ της Παναγιώτας Τσικάκη:

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με το Summer Multi Sports Camp εκπληρώνει τον κοινωνικό του ρόλο. Μέσα σε οικογενειακό περιβάλλον τα παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά, με ασφάλεια απολαμβάνοντας καλοκαιρινές δραστηριότητες που τους προσέφερε το πρόγραμμα του Εθνικού…
Η ψυχαγωγία, η άθληση, η κοινωνικότητα και η γνωριμία με τα αθλήματα του Εθνικού ήταν και παραμένουν βασικοί στόχοι του Camp.

Σκοπός του αθλητικού προγράμματος είναι μέσω των αθλημάτων τα παιδιά να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα, την αυτενέργεια και τον αλληλοσεβασμό.

Φέτος για πρώτη φορά μάλιστα τρέχει και προσχολικό πρόγραμμα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Summer Multi Sports Camp του Εθνικού, ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εγγραφών της 2ης εβδομαδιαίας περιόδου του Camp. Δυστυχώς για λόγους ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας δεν μπορούν να γίνουν κι άλλες εγγραφές αλλά και ανανεώσεις.

Ευχαριστεί ακόμη τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνουν, κάτι που γεμίζει δύναμη και ευθύνη τους προπονητές, τους εθελοντές και τα στελέχη.

Όσοι γονείς, φίλοι και αθλητές του Εθνικού (Γυμνασίου – Λυκείου – Φοιτητές) επιθυμούν να βοηθήσουν ως εθελοντές στην 2η εβδομάδα του Summer Camp, μπορούν να το δηλώνουν στον υπεύθυνο των εθελοντών κ. Τάσο Μεσηνέζη, στο τηλέφωνο 6989070089.