Βόμβα της ΕΕΑ! Στέλνει στην Football League την Κέρκυρα του Τσιώλη

Τι και αν η Κέρκυρα παρουσίασε μόλις την Τετάρτη τον πρώην τεχνικό της Ξάνθης Σάκη Τσιώλη σα νέο της τεχνικό, ωστόσο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έρχεται να χαλάσει τα σχέδια των «Φαιάκων» για την Super League μια και με εισήγηση της ρίχνει τους Κερκυραίους στην Β’ Εθνική.

Προς υποβιβασμό οδεύει η Κέρκυρα καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε πως η απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Ίσσαρη είναι εικονική. Υπενθυμίζεται πως το θέμα είχε ανακινήσει ο Εργοτέλης ο οποίος προσέφυγε στην ΕΕΑ κατά της Κέρκυρας αναφορικά με τους όρους μεταβίβασης των μετοχών, με τους Κρητικούς να επικαλούνται το δεδικασμένο στις υποθέσεις της Καβάλας και του Ολ. Βόλου το 2011.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.