Με Αρβανιτίδη και τη νέα χρονιά ο Αρίων που πήρε Αμπεριάδη και Παπανικολάου!

Τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας έχουν ξεκινήσει στον Αρίωνα Ξάνθης, που θέτει ψηλά τον πήχη τη νέα σαιζόν και την αποφυγή «μπελάδων» όπως η φετινή. Ήδη ο Ξανθιώτικος σύλλογος συμφώνησε με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Αρβανιτίδη και μαζί ξεκίνησαν την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου που θα επιτρέξει στον Αρίων να παίξει πρωταγονιστικό ρόλο.

Ήδη η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε σε μια πολύ δυνατή κίνηση με την απόκτηση του Βασίλη Λιβησιανού από την Ασπίδα Ξάνθης(Θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiSportS έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη δύο καλαθοσφαιριστές που ανεβάζουν επίπεδο τον σύλλογο. Για την πρώτη κίνηση επι της ουσίας μιλάμε για επιστροφή στον Αρίων, μια και η ομάδα της Ξάνθης συμφώνησε με τον Θωμά Αμπεριάδη, που είναι ένα παιδία των Ακαδημιών του Αρίων, μάλιστα ανήκει στην φουρνιά που έφτασαν τον Αρίων στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων το 2008. Ο αμπεριάδης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και επιστρέφει στην πόλη της Ξάνθης και στην ομάδα που τον ανέδειξε, αγωνίζεται τόσο στην θέση του πλέι μέικερ(1) όσο και σε αυτή του σούτινγκ γκάρντ(2).

Επόμενος είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος προέρχεται από ομάδα του Κιλκίς. Αγωνίζεται στην περιφέρεια ως σουτινγκ γκάρντ, και έχει καλή επαφή με το καλάθι, εξαιρετικό σουτέρ τριπόντων, ενώ είναι πολύ κινητικός μέσα στο παρκέ και συνεργάζεται άψογα με τους ψηλούς.

Αυτές οι τρεις μεταγραφές που ήδη ολοκλήρωσε η ομάδα του Βαγγέλη Αρβανιτίδη δεν είναι οι μόνες, μια και στον Αρίων θέλουν να πιστεύουν πως μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα ολοκληρώσουν ακόμη δύο με τρείς μεταγραφές που θα είναι και οι τελικές. Βλέπετε απόφαση του κόουτς Αρβανιτίδη και της διοίκησης είναι τη νέα χρονιά ο Αρίων να έχει έντονο Ξανθιώτικο στοιχείο και να επενδύσουν στην εξαιρετική φουρνιά της ομάδας Εφήβων του συλλόγου που κατέλαβε την Πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πάντως θα υπάρχουν και αποχωρήσεις, ήδη έγινε γνωστή αυτή του Θεόδωρου Μιχαηλίδη που θα συνεχίσει στον ΓΑΣ Κομοτηνή και την Γ’ Εθνική ενώ το προσεχές διάστημα θα γίνουν γνωστοί και ακόμη τρείς παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Αρίωνα.