Πρώτο θέμα στην Espresso ο χλιδάτος γάμος… “πρόκληση” του ξανθιώτη μεγαλομετόχου του Άρη

Ο ξανθιώτης στην καταγωγή Νίκος Λάσκαρης και η κύπρια Τζώρτζια Ευσεβίου ενώθηκαν το Σάββατο με τα δεσμά του γάμου και… θρησκευτικώς στην Τζιά, σε ένα γάμο… πρόκληση σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Το ζευγάρι μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Άρης ολοκλήρωσε τον δεσμό του με ένα χλιδάτο γάμο στη Τζια, στη διάρκεια του οποίου τραγούδησε και ο Αντώνης Ρέμος, όπως γραφει στο πρωτοσέλιδο και μάλιστα πρώτο θέμα της η εφημεριδα “Espresso” της Δευτέρας!

00_ESR_PROTH_29_06.indd
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tlife.gr, το μενού ανέλαβαν οι κορυφαίοι σεφ Λευτέρης Λαζάρου και Χριστόφορος Πέσκιας και τα γλυκά ο Στέλιος Παρλιάρος. Στην Τζιά στήθηκε ένα τετρατήμερο πάρτι αυτές τις μέρες, με αποκορύφωμα το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δυο τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η νύφη επέλεξε για την ημέρα του γάμου της μία δημιουργία της Vivienne Westwood, ενώ το hairstyling επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο οποίο διασκέδασαν  καλεσμένοι με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Πάντως, πέρα από το μεγάλο κόστος του γάμου, οι νεόνυμφοι πέρα από τα χρήματα που έφεραν στο νησί από την χλιδή του γάμου τους, έκαναν και ένα δώρο αρκετών χιλιάδων ευρώ: ένα ασθενοφόρο και ιατρικά μηχανήματα προς τον τοπικό Δήμο που υποστήριξε με κάθε τρόπο το τετραήμερο γλέντι.

laskaris2Ο δήμαρχος Γιάννης Ευαγγέλου αποκάλυψε: «Η δωρεά τους είναι της τάξεως των 100.000 ευρώ. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα, μιας και το ασθενοφόρο που διέθετε το νησί ήταν παμπάλαιο. Το ζευγάρι μάς πήρε ένα καινούργιο, πλήρως εξοπλισμένο, καθώς και κάποια μηχανήματα που χρειαζόταν το Κέντρο Υγείας». Επιπλέονμ ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Είναι τιμή για εμάς που αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν το νησί μας για τον γάμο τους. Το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή που ήρθαν και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν σε πολλά πράγματα». Επιπλέον το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του αντί για δώρα να προσφέρουν όσα χρήματα επιθυμούν σε τραπεζικό λογαριασμό.

efseviou2

«Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στον δήμο μας για να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες. Θα πάνε όμως κυρίως σε κοινωφελείς σκοπούς» σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου. Ο ίδιος διέψευσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι νεόνυμφοι έκαναν και άλλες δωρεές, όπως η ενίσχυση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με οχήματα: «Σκέφτονται να κάνουν πολλά. Και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν. Προς το παρόν περιμένουμε το νέο ασθενοφόρο».

Ο γεννημένος το 1975 Νίκος Λάσκαρης, με καταγωγή από την Ξάνθη από την πλευρά της μητέρας του, είναι μόνιμος κάτοικος Ζυρίχης και αποτελεί τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Αρης, καθώς απέκτησε το 90% των μετοχών της ΚΑΕ βάζοντας 800.000 ευρώ σε δύο δόσεις, στις αρχές Μαΐου και στα μέσα Ιουνίου.

Εχει δική του τράπεζα στην Ελβετία («private bank» επενδύσεων), ενώ είναι αντιπρόεδρος και οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Eurasia Mining and Trading, που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης μεταλλευμάτων όπως χρυσός, σε χώρες όπως η Ρωσία, η Μαλαισία και η Ινδονησία.

 

laskaris_efseviou_samaras

laskaris_samaras

efseviou1