Δε προχωράνε οι ανανεώσεις στον Πανθρακικό! Αγωνία για την εκπνοή της προθεσμίας…

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στον Πανθρακικό όσον αφορά τις δυο ανανεώσεις που δικαιούται με τη περίπτωση Ηλιάδη να προχωρά αναγκαστικά, αφού ο χρόνος πλέον να πιέζει επικίνδυνα, αφού τα συμβόλαια λήγουν σε λίγες μέρες (30/6).

Στον Πανθρακικό γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να μην ενεργοποιηθούν οι δύο ανανεώσεις, δεδομένου ότι η ομάδα μπορεί να κάνει και μόλις τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών.

Αυτή τη στιγμή ο Πανθρακικός με τις μεταγραφές του Παπαχρήστου και του Νικόλτση, έφτασε τις πέντε σε αριθμό για παίχτες κάτω των εικοσιτεσσάρων (δικαιούται απεριόριστες κατω των 24), ενώ και ο Χαβίτο θα είναι πιθανότατα η πρώτη από τις τρεις μεταγραφές που δικαιούται.

Ο Μάνουελ Ρόκα είναι συνεχείς επαφές με τον Κάσες, ενώ προσπαθεί να πείσει και έναν εκ των Μπαϊκαρά ή Ρομέου, αν και οι δυο βλέπουν το μέλλον τους εκτός Κομοτηνής. Αν κανείς εκ των δύο τελευταίων δεν μείνει, τότε θα στραφεί και στον Ηλιάδη, τον οποίο έχει ενημερώσει πως τον θέλει, ενώ και ο ίδιος έχει συμφωνήσει να μείνει στην Κομοτηνή.

Επιθυμία του Ισπανού είναι να διατηρηθεί ο κορμός και έτσι η ομάδα της Κομοτηνής είναι αναγκασμένη να πατήσει το γκάζι και να κρατήσει τουλάχιστον δύο παίκτες.