Οι έξι Θρακιώτες που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Με 6 αθλητές θα μετέχουν σύλλογοι της Θράκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου στις Σέρρες, τέσσερις από την Ξάνθη και δύο από την Αλεξανδρούπολη.

Στους Έφηβους δυναμικό παρών δηλώνει ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης που θα μετέχει με 3 αθλητές, τους Πέτρο Καραβέτη, Δημήτρη Τζάστα και Σαλή Τσιτάκ.

Ο Πέτρος Καραβέτης θα αγωνιστεί σε δύο αγωνίσματα έχοντας πολλές ελπίδες να χαρίσει και πάλι σπουδαίες στιγμές για τον Ξανθιώτικο σύλλογο. Στα 200 μέτρα ο Ξανθιώτης πρωταθλητής μπαίνει στους αγώνες διαθέτοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο με 22.14 , ενώ στο αγώνισμα του τα 110 μέτρα με εμπόδια ο Καραβέτης διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα φέτος με 14.44.

Στα 200 μέτρα έχει δηλωθεί να αγωνιστεί και ο Δημήτρης Τζάστας του ΑΠΟΦΚΑ, με τον Ξανθιώτη σπρίντερ να διαθέτει την 39η επίδοση. Ο Σαλή Τσιτάκ θα αγωνιστεί στα 5.000 μέτρα με τον Ξανθιώτη δρομέα του ΑΠΟΦΚΑ να διαθέτει την 9η καλύτερη επίδοση με 17.31.10.

Τέλος όσον αφορά τους Εφήβους θα μετέχει και αθλητής από τον Έβρο με τον Κωνσταντίνο Ηλιάδη αθλητή του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης. Ο άλτης του Πρωτέα θα αγωνιστεί στο μήκος με τον Εβρίτη αθλητή να διαθέτει την 14η καλύτερη επίδοση με άλμα στα 14.49.

Πάμε τώρα στις Νεανίδες οπού και εκεί οι φιλοδοξίες για τους Θρακιώτικους συλλόγους είναι υψηλές με δύο εξαιρετικές αθλήτριες.

Η Ευαγγελία Παπαϊωάννου μία εβδομάδα μετά την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ετοιμάζεται να γράψει ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση την φετινή σαιζόν, με μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες, με την Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια της Σφαιροβολίας να διαθέτει την 6η καλύτερη επίδοση με ρίψη στα 11,95.

Η έτερη Θρακιώτισσα που μετέχει στο Πανελλήνιο είναι η άλτρια του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης Σπυριδούλα Ναζίρη. Η Εβρίτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί σε μήκος και τριπλούν ευελπιστώντας σε καλές επιδόσεις, στο μήκος η Ναζίρη διαθέτει την 15η φετινή επίδοση με άλμα στα 5,40 αν και έχει δείξει πως είναι στις δυνατότητες της άλματα πάνω από τα 5,60. Στο τριπλούν η αθλήτρια του Πρωτέα διαθέτει την 5η καλύτερη επίδοση με άλμα στα 12,30.

Φυσικά το ThrakiSportS όπως σε όλα τα μεγάλα ραντεβού αθλητών-τρών και σωματείων τις Θράκης θα παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες τους και θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα…