Κρίσιμες ώρες για την ζωή του Μάκη Δενδρινού! Με έμφραγμα στο ΝΙΜΙΤΣ ο πατέρας του πλέι μέικερ της Ασπίδας

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Μάκης Δενδρινός, πατέρας του καλαθοσφαιριστή της Ασπίδας Ξάνθης Κώστα Δενδρινού και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΝΙΜΙΤΣ.

Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του κορυφαίου έλληνα προπονητή είναι μεγάλη. Ο Μάκης Δενδρινός νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς υπέστη οξύ έμφραγμα και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Ο 65χρονος ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1996 στην Ατλάντα, όπου η «επίσημη αγαπημένη» τερμάτισε στην 5η θέση.

Μία χρονιά νωρίτερα, είχε οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» στο Ευρωμπάσκετ και το 1994 είχε πάρει μέρος ως πρώτος προπονητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον Καναδά.

Πριν από δύο μήνες, ο Μάκης Δενδρινός είχε αντιμετωπίσει νέο πρόβλημα με την καρδιά του, καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση και του είχε τοποθετηθεί στεντ. Πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Ο γιος του, όπως είναι φυσιολογικό, βρίσκεται στο πλευρό του και νοερά όλη η οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης αλλά και οι φίλοι του μπάσκετ και η φίλαθλη Ελλάδα γενικότερα…