“Τόλμησε αυτό που δεν τολμά κανείς και συγκίνησε το πανελλήνιο”, το σχόλιο της Ολυμπιάδας Κομοτηνής για Μπανιώτη

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον αθλητή της Κώστα Μπανιώτη για τον συγκλονιστικό αγώνα που έδωσε στο Μπρούνο Τζάουλι και τους βαθμούς που χάρισε στην Ελληνική Εθνική Ομάδα, εξέδωσε η Ολυμπιάδα Κομοτηνής.

“Κώστας Μπανιώτης: Τόλμησε αυτό που δεν τολμά κανείς και συγκίνησε το πανελλήνιο”, τιτλοφορείται η σχετική ανάρτηση στο μπλογκ του συλλόγου της Ροδόπης, το οποίο αναφέρει επίσης:

“Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Κώστας Μπανιώτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Ηρακλείου με επίδοση 2.28 μέτρα αφού ο τρόπος που έπιασε την επίδοση αυτή συγκίνησε κάθε φίλαθλο!

Να σημειώσουμε πως σε αυτούς τους αγώνες υπάρχουν μόνο 3 αποτυχημένες προσπάθειες καθώς η 4η είναι και η τελευταία για τον κάθε αθλητή. Ετσι ο Κομοτηναίος πρωταθλητής πολύ νωρίς βρέθηκε με δύο αποτυχημένες προσπάθειες για τα 2.20 και μία ακόμη για τα 2.24 και ενώ όλοι περίμεναν να αποχωρήσει ο ίδιος απέδειξε το ψυχικό απόθεμα που διαθέτει!

Ετσι με την επόμενη προσπάθειά του σε περίπτωση αποτυχίας να είναι η τελευταία και με την αγωνία στα ύψη, πήγε ξανά για τα 2.24 και αφού πέτυχε προχώρησε και στα 2.28 όπου και πάλι πέτυχε κατακτώντας προσωρινά την πρώτη θέση στην κατάταξη, θέση που λίγο αργότερα κατέκτησε ο Τσέχος Γιάροσλαβ Μπάμπα με επίδοση στα 2.30!

Για να είσαι πετυχημένος αθλητής χρειάζονται ώρες ατελείωτες σκληρής δουλειάς. Για να γίνεις όμως καταξιωμένος πρωταθλητής χρειάζεται μεγαλείο ψυχής που ο Κώστας έχει αποδείξει πως το διαθέτει πλήρως! Το Δ.Σ., οι αθλητές και φίλοι του Αθλητικού Συλλόγου “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον Κώστα Μπανιώτη και περιμένουν εναγωνίως ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ και επιδόσεις!

Κώστα μπορείς!”