Photos: Δεύτεροι στο τουρνουά της Μενεμένης οι Παλαίμαχοι Βιστωνίδας

Με αποστολή 30 ατόμων ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη οι Παλαίμαχοι της Βιστωνίδας για το τουρνουά Φιλίας που διοργάνωσαν οι Παλαίμαχοι Μενεμένης, με τους Ξανθιώτες να καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Παλαίμαχοι της Βιστωνίδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τους οικοδεσπότες με 1-1 χάρις το γκολ του Τσάπαρη, με τους Ξανθιώτες να κερδίζουν στην διαδικασία των πέναλτι, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό. Στον μεγάλο τελικό οι Παλαίμαχοι της Βιστωνίδας προηγήθηκαν με 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τιφτίκογλου, ωστόσο οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Πιερίας έκαναν την ανατροπή και κατέλαβαν την πρώτη θέση.

Μετά το πέρας των αγώνων οι Παλαίμαχοι της Μενεμένης έκαναν τραπέζι στις ομάδες που υποδέχτηκαν, με τους Ξανθιώτες να κλέβουν την παράσταση με την διάθεση και το κέφι τους.

Για τους Παλαίμαχους Βιστωνίδας αγωνίστηκαν οι: Ανέστης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Σταυρίδης, Παντελής Ευθυμίου, Δημήτρης Τσιφλόκογλου, Αναστάσιος Τσεπνόγλου, Δημήτρης Λαμπάκης, Φώτης Τηγγαλίδης, Απόστολος Κουτάβας, Αθανάσιος Φυλαχτάκης, Διογένης Μελισσόπουλος, Δημήτρης Καραμαναβης, Παναγιώτης Καραπάνος, Σάκης Τσάπαρης, Κώστας Κοντογιάννης, Δημήτρης Γκορόγιας, Σταύρος, Κανδυλίδης, Κώστας Καραμανάβης, Σάκης Κουτρουβέλης και Δημήτρης Χαϊτίδης.

Δείτε στιγμές από την συμμετοχή των Παλαιμάχων της Βιστωνίδας.