“Δύσκολο να ξεκινήσει η επόμενη Super League”, η εκτίμηση Β. Κωνσταντίνου από την Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Απόλυτα επιτυχημένη ήταν και η παρουσία αντιπροσωπίας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Ορεστιάδα με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Αντιπρόεδρο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Τάκη Οικονομόπουλο και τον υπεύθυνο, Θάνο Χονδροδήμο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη προς τo radioevros, μιλώντας για τους στόχους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, του Τριφυλλιού αλλά και το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν:

«Η ομάδα ανήκει στον κόσμο της. Αυτό είναι η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Η διοίκηση είναι εκλεγμένη κι όχι διορισμένη κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γι’ αυτό έχει σημασία να γραφτούν όσοι περισσότεροι φίλαθλοι μέλη. Ο κόσμος βέβαια είναι λίγο… δύσκολος. Εμείς ήρθαμε για μια γνωριμία, για μία ενημέρωση, ώστε να μεταφέρουν και στους υπόλοιπους γιατί είναι καλό να γραφτούν στη Συμμαχία. Θα συνεχίσουμε να γυρίζουμε όλη την Ελλάδα. Και κάθε φορά σίγουρα θα είμαστε και περισσότεροι».

Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντίνου σχολίασε ότι είδε αυτή τη φορά περισσότερο κόσμο στην Ορεστιάδα σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή του, πριν μερικούς μήνες, όταν είχε τιμηθεί από τον τοπικό σύνδεσμο μαζί με τον Γοάννη Καλλιντζάκη. Αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέρος της ομάδας του τριφυλλιού, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και κάνει πρωταθλητισμό. Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει μια αναδιοργάνωση. Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να διεκδικήσει και το Πρωτάθλημα και την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι έτοιμος να διακριθεί και πάλι στην Ευρώπη. Όλες οι ομάδες του κόσμου περνάνε μια κάμψη».

Τέλος για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Αν δεν αλλάξουν πράγματα στο νέο Πρωτάθλημα, στις ομοσπονδίες, στη Super League, θα είναι δύσκολο να ξεκινήσει. Έχει τοποθετηθεί σχετικά και η ΠΑΕ. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί σε όλα τα επίπεδα, δικαστικά, νομικά, σε επίπεδο θεσμών, το επόμενο χρονικό διάστημα».  

Δείτε το βίντεο του radioevros…