Με 10.000 ευρώ το μήνα ο Χάβος στον… ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής!

Μπορεί πολλοί προπονητές να μη δέχτηκαν να κοουτσάρουν τον ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική όπως ο Νίκος Νιόπλιας θεωρώντας που δεν θα έκανε καλό στην καριέρα τους, όμως απ΄ό,τι φαίνεται ο Μάκης Χάβος έχει άλλη θεώρηση του πράγματος.

Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός, και για μια τριετία (1997-2000) παίχτης της Ξάνθης, αν δεν αλλάξει κάτι στα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα είναι ο προπονητής με τον οποίον οι Κρητικοί θα επιδιώξουν σε τρία χρόνια να επιστρέψουν στη φυσική τους θέση.

Ο Χάβος, μετά από 2,5 χρόνια επιτυχημένης θητείας στον πάγκο του Παναιτωλικού, θα επιχειρήσει να συνδέσει το όνομά του με τη «νέα εποχή» του ΟΦΗ, μακριά από τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Όπως γράφει το sentragoal, η καθοριστική επαφή του 45χρονου προπονητή με τους ανθρώπους του ΟΦΗ έγινε την περασμένη Παρασκευή, όπου του προτάθηκε κλειστό τριετές συμβόλαιο με μηνιαίες αποδοχές 10.000 ευρώ γι’ αυτόν και τους συνεργάτες του!

«Σου δίνουμε εν λευκώ τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εσύ θα είσαι ο προπονητής του ΟΦΗ και στη Super League» ήταν τα λόγια που άκουσε ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού στο ραντεβού που έκανε στην Αθήνα και στο οποίο, ουσιαστικά, συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα.

Εκτός από την επιτυχία με τους Αγρινιώτες, ο λόγος που ώθησε τους «9» να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον Χάβο ήταν το γεγονός πως είναι ένας προπονητής που θέλει να δουλεύει για χρόνια σε ομάδα, χωρίς να έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ με τις κατηγορίες, και πως ξέρει να δουλεύει κάτω από πίεση, κάτι που είχε αποδείξει και στη θητεία του στον ΠΑΟΚ.