Η έλευση Τούντορ διώχνει… τον Νίκο Ουσταμπασίδη από τον ΠΑΟΚ!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Μπορεί από τις 7 ιουνίου που τελείωσε χρονιά για τον ΠΑΟΚ να μην ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση του Νίκου Ουσταμπασίδη από τον ΠΑΟΚ, όπως δεν έγινε περιέργως και με τον Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά όλα τα δεδομένα οδηγούν ότι ο Θρακιώτης προπονητής δεν θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα.

Η τριετή συμφωνία με τον 37χρονο Κροάτη προπονητή Ίγκορ Τούντορ και η έλευση τεχνικού επιτελείου από το εξωτερικό και την Κροατία οδηγούν κατά τα φαινόμενα τον Ουσταμπασίδη στην έξοδο, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε και ο ίδιος σε δηλώσεις του ζητώντας και συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την τελείως αποτυχημένη χρονιά.

Ωστόσο αν και τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βέροιας από τον Γιώργο Γεωργιάδη και όχι το Βλάνταν Ίβιτς μετά από την στροφή 180 μοιρών που έγινε τα τελευταία 24ωρα, ίσως φέρει νεα συνεργασία στο δίδυμο Γεωργιάδη-Ουσταμπασίδη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αυτή τη φορά.

Ο Γεωργιάδης έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βέροια Θόδωρο Καρυπίδη και τον τεχνικό διευθυντή της Ζήση Βρύζα και σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα. Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια θα ξεκινήσει άμεσα την δουλειά του στους «κυανέρυθρους» συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και θα πλαισιώσει το τεχνικό του επιτελείο, με το όνομα του Ουσταμπασίδη να “παίζει” δυνατά στα βεροιώτικα στεκια!