Γ’ Εθνική: Ένα μήνα χωρίς διοίκηση ο Εθνικός! Δυσοίωνο το μέλλον της ομάδας!!!

Συμπληρώνεται πλέον ένας μήνας από από την παραιτηση σύσσωμου του ΔΣ του ποδοσφαιρικού Εθνικού και δυστυχώς για το τμήμα που μετά από 20 περίπου χρόνια επέστρεψε στη Γ’ Εθνική δε φαίνεται φως στον ορίζοντα.

Συγκεκριμένα, ένα μηνα μετά την παραίτηση του ΔΣ,  η αναζητηση νεας διοικησης και κάποιου επενδυτή συνεχίζεται, αφού δε φαίνεται παρά τις “φήμες” κάποια προταση για την επομενη μερα του συλλόγου και το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο. Η ομαδα πρεπει μεχρι τις 30/6 να εχει νεο προεδρο και νεα διοικηση ενώ και οι πάιχτες της ομάδας μη βλέποντας φως, άρχισαν τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες, ωστε να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Θυμίζουμε ότι η παραίτηση που έγινε στις 20 Μαίου, μία ημέρα μετά από ένα Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εθνικού, οφείλεται στην άδικη κατανομή μεταξύ των τμημάτων της πίτας της επιχορήγησης από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όπου πάνω από το 70% των χρημάτων πήγε στο τμήμα βόλεϊ, που τυγχάνει επαγγελματικό, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από τα υπόλοιπα τμήματα και κυρίως από το ποδοσφαιρικό.

Μάλιστα το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε εκδόσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το διοικητικο συμβουλιο του ποδοσφαιρικου τμηματος του Εθνικου Αλεξανδρουπολης,μετα απο μια πολυωρη συνεδριαση,αποφασισε ομοφωνα να θεσει την παραιτηση ολων των μελων του,στην διαθεση του κεντρικου συλλογου του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ. Ετσι πιστευουμε πως θα δωθει ο απαραιτητος χρονος στους ενδιαφερομενους,που θα θελησουν να αναλαβουν την διοικηση του τμηματος.

Δυστυχώς ένα μήνα μετά δε φαίνεται να άλλαξε τίποτα…