Ανασχηματισμός και σημαντικές αλλαγές στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τη νέα σεζόν!!!

Σοβαρές ανακατατάξεις θα έχουμε τη νέα σεζόν στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο Σάκης Μουστακίδης φυσικά και  παραμένει ακλόνητος στην θέση του, άλλωστε η παραμονή του λέγεται ότι ήταν προαπαιτούμενο και απαραίτητη προϋπόθεση για να αναλάβει τα ηνία του τμήματος βόλεϊ ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης.

Ωστόσο πλέον ο Μουστακίδης δεν θα έχει ως άμεσο βοηθό του τον Ανέστη Γιαννακόπουλο αλλά τον… Γιώργο Παπάζογλου.  Ο 43χρονος παίκτης, που εγκατέλειψε πριν ένα μήνα την ενεργό δράση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Novasports που επιβεβαιώνεται και από τους ανθρώπους του Εθνικού, παίρνει θέση στον πάγκο του Εθνικού, δίπλα στον κόουτς Μουστακίδη.

Ο Παπάζογλου θα είναι το αυτί και το μάτι του κόουτς της ομάδας από την Αλεξανδρούπολη, επιθυμία που ήταν τόσο της νέας διοίκησης της ομάδας όσο και του ίδιου του προπονητή. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρεί ωστόσο ο Ανέστης Γιαννακόπουλος. Παραμένει στο τεχνικό τιμ, αλλά θα έχει πλέον τον ρόλο του στατιστικολόγου, καθώς αυτός που αποχωρεί είναι ο Ιπποκράτης Δήμητσας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιπποκράτης Δήμητσας έχει αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στη Νίκη Αλεξανδρούπολης, που επέστρεψε στα σαλόνια της Α2 Κατηγορίας, κάτι που σημαίνει ότι θα πολλαπλασιαστούν τα ταξίδια και οι υποχρεώσεις του. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα αναλαμβάνει ο Άκης Σιδηρόπουλος, που θα αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες.

Μάλιστα, ήδη ο Σιδηρόπουλος σε άμεση φυσικά συνεργασία με τον Μουστακίδη προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, που αναμένεται να αρχίσει να τρέχει με μεγαλύτερες ταχύτητες από την προσεχή εβδομάδα, την ώρα που η διοίκηση προσπαθεί σε πρώτη φάση να… μάθει και σε δεύτερη να κλείσει τις τρύπες του παρελθόντος.