Πανελλήνιο ρεκόρ ο Γαντές του Ηροδίκου σε διεθνές μίτινγκ στίβου στην Ιταλία!

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ολοκλήρωσε ο αθλητής του Α.Σ. Α.μεΑ. Ηρόδικος Κομοτηνής Ιάσονας Γαντές την συμμετοχή του στο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου του CROSSETO, το οποίο διεξήχθη στην Ιταλία από τις 12 μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Ο Ιάσονας Γαντές συμμετείχε στα αγωνίσματα των 100μ. και 200μ. στην κατηγορία Τ37 όπου κατέλαβε την δεύτερη (χρόνος 12.74) και τρίτη θέση αντίστοιχα καταρρίπτοντας συγχρόνως και το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα των 200μ. με χρόνο 26.15.

Επόμενοι σταθμοί του Ιάσονα στην προσπάθεια του για την επίτευξη του στόχου της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ντόχα και την Παραολυμπιάδα του Ρίο το 2016, το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου στο Βερολίνο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Αθήνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Ηρόδικου συγχαίρει ολόψυχα τον αθλητή όσο και τον προπονητή του «για τον ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά προκειμένου να καταφέρνουν να βρίσκονται σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους».