“Καλό καλοκαίρι” από την ακαδημία Πινγκ Πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν οι προπονήσεις στο τμήμα της Ακαδημίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Εθνικού στην τελευταία προπόνηση συμμετείχαν σε ένα φιλικό τουρνουά, όπου έπαιξαν και έδειξαν τις ικανότητες τους. Το τουρνουά αυτό είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα για να δουν πως είναι να παίζεις σε συνθήκες αγώνα, καθώς και να μάθουν το ευ αγωνίζεσθαι. Όλοι αθλητές και οι αθλήτριες σημείωσαν νίκες αλλά και ήττες μα πάνω απ όλα κέρδισαν τα παιδιά την εμπειρία και την ευχαρίστηση μέσα από ένα ιδιαίτερο και ευχάριστο άθλημα.

Στο τέλος του τουρνουά η προπονήτρια Δάφνη Δεληγιάννη συγχάρηκε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Τους αγώνες παρακολούθησε αλλά και βοήθησε στη διεξαγωγή τους ο Ανδρέας Νικολακάκης, προπονητής των μεγάλων επιτυχιών φέτος στις ηλικίες του Δημοτικού, ο οποίος είδε παιδιά τα οποία με τη νέα χρονιά μπορούν να στελεχώσουν τη μικρή αγωνιστική ομάδα.

Τη ξεχωριστή αυτή μέρα για την ανάπτυξη του αθλήματος δε θα μπορούσαν να λείπουν ο γραμματέας του τμήματος Αντώνης Τελόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Κυραδενίδης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για τη στήριξη τους, απένειμε μετάλλια και διπλώματα σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τους έδωσε ραντεβού για το Σεπτέμβρη.