Στην ΑΕΚ δύο αστέρια του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων!

Μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων δείγμα της δουλείας που γίνεται από τους διοικούντες και τους προπονητές της ομάδας αποτελεί το γεγονός ότι δυο παιδιά της Ακαδημίας επιλέχτηκαν και θα ενσωματωθούν στα τμήματα Υποδομών της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τους Γιάννη Παππά και Φώτη Πριτσίδη που σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου ήδη αναχώρησαν για την Αθήνα και τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ, για να γνωρίσουν το νέο τους «σπίτι» και το μέρος οπού θα τους δώσει την δυνατότητα να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Όπως είναι γνωστό η ακαδημία του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων βρίσκεται κάτω από τη σκέπη της ΑΕΚ με την παρουσία του Νίκου Ιωσηφίδη να επιβλέπει την προσπάθεια αυτή, και ήδη αυτή η συνεργασία αρχίζει να έχει «καρπούς» για την ΑΕΚ που ήδη όπως σας αναφέραμε προχώρησε στην απόκτηση των δύο νεαρών άσων που θα στελεχώσουν ανάλογα με την ηλικία τους τις κατηγορίες των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ.

Ο Φώτης Πριτσίδης(αριστερά στην φωτογραφία) είναι γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου του 1999, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, με το βασικό του χαρακτηριστικό να είναι το επιβλητικό για την ηλικιά του ύψος. Βλέπετε ο 15χρονός τερματοφύλακας της ΑΕΚ πλέον έχει ύψος 1,90 με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να εντυπωσιάζονται πέρα από το ύψος και με τις δυνατότητες του Φώτη.

Ο Γιάννης Παππάς(δεξιά στην φωτογραφία) είναι γεννημένος το 2002, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, έχει ύψος 1,63 και ζυγίζει 50 κιλά. Ο 13χρονός στόπερ και αρχηγός του Σπάρτακου κατάφερε να ξεχωρίσει στα δοκιμαστικά της Ένωσης καθ’ όλη τη χρονιά και να κερδίσει με το ταλέντο του το εισιτήριο για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του που προδιαγράφεται ιδιαίτερα λαμπρή.