Η Θρακιώτισα «κομάντο» Αντιδήμαρχος που μαθαίνει πολεμικές τέχνες !

Σε ρόλο «κομάντο» μετείχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου, στο πρόγραμμα αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας Ενηλίκω στο TAEKWONDO και στο KRAV/MAGA.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες η Αντιδήμαρχος έδειξε έμπρακτα την στήριξη της σε τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες του Δήμου, και μετείχε ενεργά υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου Ανδρέα Χρηστίδη στο μάθημα. Τέτοια προγράμματα που δημιουργούνται για τους πολίτες είναι σημαντικό να υπάρχουν ώστε οι πολίτες να μαθαίνουν από ανθρώπους γνώστες του είδους τρόπους αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας.

Η κ. Παρτσαλίδου που έχει καταφέρει με τον χαρακτήρα της και την αμεσότητα της να κερδίσει τους ανθρώπους του αθλητισμού της Ξάνθης, οι οποίοι «στάζουν μέλι» για την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, και το ενδιαφέρον της για όλα τα αθλήματα και όλα τα σωματεία του Δήμου. Με την ίδια με κάθε τρόπο να δουλεύει και να προσπαθεί συνεχώς για το καλό του Δήμου, των πολιτών και των Αθλητικών Σωματείων, ακόμη μια απόδειξη και η συμμετοχή της στο πρόγραμμα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας βάζοντας στο… τρυπάκι κι άλλο κόσμο να μετέχει ενεργά σε τέτοιους είδους προγράμματα τα του Δήμου.