Ριζικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ του ΓΑΣ Κομοτηνή! Στην καθοδήγηση της ομάδας τρεις παίκτες της!!!

Ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις επεφύλασε η συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνή σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, με τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Μαχαίρα να ανακοινώσει εκ βάθρων αλλαγές με σημαντικότερη το γεγονός ότι την καθοδήγηση στο τεχνικό κομμάτι της ομάδας στη νέα Γ’ Εθνική παίρνουν τρείς παίκτες της.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΓΑΣ Χρήστος Μαχαίρας στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ανατόλια», χρέη προπονητή στην θέση του Νεοκλή Λεμονίδη αναλαμβάνει ο ο Βελή Χασάν, με βοηθούς τους Κίμωνα Λεχούδη και Κώστα Ντίνα. Οι δύο πρώτοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα περίοδο με τη φανέλα του ΓΑΣ και στην ουσία θα είναι παίκτες-προπονητές, ενώ ο τελευταίος και μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας κρεμάει τα παπούτσια. Πάντως όπως τονίζουν όλοι πρόκειται για μία τριάδα με ίδιους ρόλους στην ομάδα και με εναλλαγές στο κοουτσάρισμα.

Από εκεί και πέρα ο Νεοκλής Λεμονίδης θα αναλάβει Υπεύθυνος Ακαδημιών του συλλόγου. Γενικός αρχηγός παραμένει ο Σάκης Καλαμάτας, που κάλεσε τον κόσμο της Κομοτηνής να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Ο Σύλλογος είναι καθαρός, δεν χρωστά σε κανένα και δίνει μεγάλο αγώνα χρόνια για την ανάδειξη του μπάσκετ”. Παραμένει στην θέση του ως προπονητής του γυναικείου τμήματος ο Μανώλης Παπαδόπουλος.

Στην συνέντευξη τύπου πέρα από τον πρόεδρο Χρήστο Μαχαίρα και τους Κώστα Ντίνα, Βελή Χασάν, Κίμων Λεχούδη, Νεοκλή Λεμονίδη και Σάκη Καλαμάτα έδωσαν επίσης ο έφορος των τμημάτων του ΓΑΣ Πασχάλης Αθανασίου και ο ταμίας Γιώργος Χρυσοχοΐδης