Ψάχνει για στόπερ η Ξάνθη! Είπε το «όχι» ο Παπάζογλου που ψάχνεται για εξωτερικό

Σε αναζήτηση βασικού στόπερ βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε στην πρόταση ανανέωσης που κατέθεσε στον Τάσο Παπάζογλου, και την διαφαινόμενη πώληση του Δημήτρη Γούτα.

Ο 26χρονος αμυντικός δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά από την πρόταση που του έγινε από την ομάδα της Ξάνθης, την απέρριψε και αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του, μια και θεωρεί πως με τις εμφανίσεις που έκανε το εξάμηνο που βρέθηκε στην Ξάνθη από το ΑΠΟΕλ μπορεί να το «εξαργυρώσει» με ένα καλό συμβόλαιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε εισηγηθεί την παραμονή του Παπάζογλου, όμως φαίνεται ότι ο τελευταίος περίμενε να ακούσει κάτι καλύτερο. Επιθυμία του παίκτη είναι να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού, και μάλιστα ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από ομάδα της Κύπρου, ενώ δεδομένο είναι το ενδιαφέρον και Ελληνικής ομάδας που φέτος θα αγωνιστεί στην Ευρώπη

Η Ξάνθη πλέον μένει με τέσσερα στόπερ(Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου), και με την πώληση του Δημήτρη Γούτα να μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ βρίσκεται σε αναζήτηση μιας αξιόπιστης λύσης για το κέντρο της άμυνας, έναν παίκτη «ηγέτη».