Φιλικό του Πανθρακικού με μεγάλη ομάδα για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων της ΕΠΣ Θράκης!

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και σημαντική πρόταση κατατέθηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης (θυμηθείτε το πλήρες ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ), για συνεργασία του Πανθρακικού με την ΕΠΣ Θράκης, με σκοπό ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής με μέρος των εσόδων να πηγαίνει για την ενίσχυση των ταμείων των ερασιτεχνικών σωματείων της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση που κατατέθηκε ήταν ο Πανθρακικός κάθε αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου να δίνει ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ με ομάδες που μπορούν να προσελκύσουν κόσμο (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ). Η ΠΑΕ θα δίνει 200 εισιτήρια των 5 ευρώ σε κάθε ομάδα της Ένωσης. Και το πιο σημαντικό; Τα χρήματα που θα μαζέψει η κάθε ομάδα θα  μένουν  στα ταμεία της, δηλαδή ένα ποσό της τάξεως των 1.000 ευρώ. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, πόσω μάλλον στις μέρες μας!!!

Το αν θα γίνει πράξη αυτή η πρόταση, θα φανεί στο βάθος του χρόνου, και στις συζητήσεις της Ένωσης με τον Πανθρακικό, αλλά όταν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να γίνουν. Υπενθυμίζεται ότι στην ΕΠΣ Ξάνθης προ ημερών, ακριβώς με τον ίδιο στόχο της οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων, είχε προταθεί η διοργάνωση συναυλίας του Αντώνη Ρέμου  με τις ομάδες να αναλαμβάνουν να πουλήσουν εισιτήρια και να κρατούν τα έσοδα για να καλύπτουν τους γιατρούς στους αγώνες, αλλά η πρόταση έπεσε στο κενό…