ΕΠΣ Ξάνθης: Τέλος ο Χατζηγεωργίου, νέος γενικός αρχηγός και μεταγραφικές εκπλήξεις για τον Άρη Αβάτου

Σε ακόμη μια αποδέσμευση ποδοσφαιριστή προχώρησε η ομάδα του Άρη Αβάτου που μετά την πρωινή ανακοίνωση για τον Κοντομιχάλη (Θυμηθείτε ΕΔΩ) ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και με τον τερματοφύλακα Μάριο Χατζηγεωργίου.

Ο 27χρονός βασικός γκολκίπερ δεν θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά κάτω από τα γκολπόστ του πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου, και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει κάποιες α΄λλες προτάσεις που έχει στα χέρια.

Από εκεί και πέρα αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει πλέον στο Άβατο ο Γιάννης Μπόσβελης, μια και αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Μαραντά. Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Μπόσβελης μέχρι πρότινος είχε χρέη υπευθύνου τύπου.

Τέλος στο Άβατο μπορεί να ετοιμάζονται για την απονομή της Τετάρτης, ωστόσο ετοιμάζονται και για πολύ μεγάλες μεταγραφικές εκπλήξεις, που θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας, δείχνοντας με τέτοιες κινήσεις πως η ομάδα του Άβατου θέλει να χτίσει ένα ισχυρό σύνολο που θα πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και ανακοινώσεις της προσεχείς μέρες, με τους ανθρώπους του Άρη να κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα των παικτών που ήδη έχουν πλησιάσει.

Ενώ ευχάριστα είναι τα νέα και για το γήπεδο του Αβάτου με της εργασίες να έχουν ξεκινήσει και τους ανθρώπους του Άρη να ευελπιστούν ότι από τον Δεκέμβρη θα μπορούν να επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα. Που με πολύ μεράκι και αγάπη οι παράγοντες του Άρη φροντίζουν για να δημιουργήσουν ένα πραγματικό στολίδι.