Προκρίθηκαν τετράδα και χτυπάνε πρωτιά στο τουρνουά της Κατερίνης οι Beach Boys

Εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρώτο τουρνουά του 16ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball που διεξάγεται στην Κατερίνη πραγματοποίησαν οι Beach Boys 2012, ομάδα στην οποία αγωνίζονται παίκτες των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης.

Στην παραλία Κορινού στην Πιερία όπου φιλοξενείται λοιπόν το 2ο Circus Tournament του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, οι Beach Boys επικράτησαν το Σάββατο 14/6 με 2-0 του Ιωνικού Λαμίας, της Πολιτείας και των Αναπληρωματικών, κατακτώντας έτσι την 1η θέση στον όμιλο τους και παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η ομάδα που θα πρέπει να αποκλείσει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης για να βρεθεί στον τελικό του τουρνουά είναι η Πυλαία Waterproofs η οποία κατέλαβε την 2η θέση στον Β’ Όμιλο με αντιπάλους το Κιλκίς και το Αρχέλαος.

Όπως αναφέρει και το μπλογκ “Παίζουμε Θράκη” που έχει και το σχετικό ρεπορτάζ, το παιχνίδι των Beach Boys με την Πυλαία Waterproofs αρχίζει σήμερα Κυριακή 14/6 στις 10:30 το πρωί στην παραλία Κορινού, σε γνωστό ξενοδοχείο το οποίο φιλοξενεί το τουρνουά.

Η αποστολή των Beach Boys στην Κατερίνη αποτελείται από τους: Χαραλαμπίδη, Θεοδώρου, Ξενοπανάγο, Αραμπατζή, Ρίγα, Ξανθόπουλο & Κοτσαμαρίκογλου.