Πρόκριση σε ακόμη έναν τελικό για τον Κατραντζή, βελτίωσε το ρεκόρ της η Σταυρακίδου

Θετικά ξεκίνησε η Τρίτη και τελευταία μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπεν Κολύμβησης που διεξάγεται στον Άλιμο για τους Θρακιώτες αθλητές, με μία πρόκριση στον τελικό και μια εξαιρετική επίδοση.

Ο Ξανθιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού που ήδη έχει κατακτήσει 4μετάλλια(Θυμηθείτε ΕΔΩ) πάει και για πέμπτο καθώς πέρασε στον μεγάλο τελικό των 100μέτρων ελεύθερο έχοντας μάλιστα τον καλύτερο χρόνο με 50:63, δείχνοτνας πως θέλει να κλείσει την διοργάνωση με ένα χρυσό.

Η έτερη εκπρόσωπος της Θράκης η πρωταθλήτρια του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης Χριστίνα Σταυρακίδου πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στα 200μέτρα πρόσθιο. Η 15χρονή αθλήτρια του ΟΦΘΑ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει ένα εισιτήριο για τον τελικό καταλαμβάνοντας την 24η θέση, ωστόσο βελτίωσε κατά πολύ την φετινή καλύτερη της επίδοση πραγματοποιώντας χρόνο στα 2:53:12.

Πλέον το μεγάλο ενδιαφέρον και σήμερα στο απογευματινό και τελευταίο πρόγραμμα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στρέφεται στον Ξανθιώτη πρωταθλητή Χρήστο Κατραντζή και στα 100μέτρα ελεύθερο, να δούμε αν ο κολυμβητής του Ολυμπιακού θα καταφέρει να συλλέξει και το πέμπτο του μετάλλιο στην φετινή διοργάνωση και δεύτερο χρυσό.