Ακόμη δύο μετάλλια για τον Κατραντζή στο Πανελλήνιο Κολύμβησης

Συνεχίζει την συλλογή μεταλλίων ο Ξανθιώτης Κολυμβητής Χρήστος Κατραντζής που μετά τα δύο μετάλλια την πρώτη μέρα (Θυμηθείτε ΕΔΩ), ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε ακόμη δύο μετάλλια την δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπεν Κολύμβησης που διεξάγεται στον Άλιμο.

Ο Κατραντζής κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια, φτάνοντας έτσι τα 4(1χρυσό, 3ασημένια), ενώ την τελευταία μέρα των αγώνων θα έχει την δυνατότητα να πάρει ακόμη ένα χρυσό μια και θα αγωνιστεί στα 100μέτρα ελεύθερο που είναι εκ των κορυφαίων στην χώρα. Ο Ξανθιώτης πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50μέτρα πεταλούδα με χρόνο 24:31, πίσω από τον Κριστιάν Γκολομεέβ του Εθνικού που τερμάτισε με 24:16.

Το δεύτερο μετάλλιο για τον 23χρονό Κολυμβητή ήρθε στα 4×100 με την ομάδα του Ολυμπιακού, με την ομάδα των «ερυθρόλευκων» να αγωνίζεται με τους Χρήστου, Μάλαμα, Μποσγανά και Κατραντζή καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση πίσω από τον Εθνικό.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου πέφτει η αυλαία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν, με το Θρακιώτικο ενδιαφέρον να μένει αμείωτο και αυτή την μέρα μια και πέρα από τον Κατραντζή που όπως αναφέραμε θα αγωνιστεί στα 100μέτρα ελεύθερο, υπάρχει και η κούρσα των 200μέτρων πρόσθιου οπού θα αγωνιστεί η Χριστίνα Σταυρακίδου του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης.