Photos: Όσα έγιναν στην γιορτή του Αρίωνα Ξάνθης για το φινάλε της σαιζόν

Με μια υπέροχη γιορτή εκδήλωση αποχαιρέτησε την σαιζόν η Ακαδημία του Αρίων Ξάνθης, που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» με την παρουσία πλήθος κόσμου.

Πάνω από 200παιδάκια να παίζουν μπάσκετ και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και οι γονείς να βλέπουν με χαρά και υπερηφάνεια τα βλαστάρια τους να σουτάρουν να σκοράρουν και γενικά να είναι ευτυχισμένα, ενώ παράλληλα απολάμβαναν τα σουβλάκια και τα εδέσματα παράγοντες και γονείς. Την εκδήλωση προλόγισε ο προπονητής της Εφηβικής ομάδας Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ ρόλο πέρα από προπονητών και διαιτητών στα παιχνίδια ανέλαβαν οι προπονητές του συλλόγου Βαγγέλης Αρβανιτίδης, Γιάννης Θερμός, Γιώργος Θεοδωρίδης, Χρήστος Θεοδωρίδης και Πασχάλης Μαστράφης.              Στο αγωνιστικό κομμάτι πριν το κυρίως μενού έπαιξαν τα τμήματα 2005-2006, 2003-2004, 2001-2002, ενώ στην συνέχεια βραβεύτηκαν με μετάλλια οι τρείς πρώτοι που αναδείχτηκαν μέσα από διαγωνιστικά παιχνίδια.

Για να ακολουθήσει η βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στους Έφηβους που κατέκτησαν και την Πέμπτη θέση στην Ελλάδα, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Σαββουλίδη να τιμά τους πρωταθλητές, δίνοντας τους ένα λάβαρο της ομάδας. Στο κλείσιμο της πολύ όμορφης εκδήλωσης έγινε αγώνας μεταξύ των παικτών της Εφηβικής και της παιδικής ομάδας του Αρίων που δημιούργησαν δύο «επίλεκτες» ομάδες και προσέφεραν πλούσιο θέαμα.

Το ThrakiSportS ήταν εκεί και σας παρουσιάζει μέσα από το παρακάτω φωτορεπορτάζ στιγμές από την γιορτή του Αρίων…