Photos: Δεν πήγε Φερόε λόγω τραυματισμού και ντύθηκε… σερβιτόρος της ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος!!!

Οι παίκτες της ΑΕΚ, ανάμεσά τους ο “δικός μας” Πέτρος Μάνταλος που αναρρώνει μετά την εγχείριση στους χιαστούς και για τον λόγο αυτό απουσίασε και από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στα Φερόε, διάλεξαν έναν πρωτότυπο τρόπο να πουν «ευχαριστώ» για τη στήριξη τον κόσμο της ομάδας τους τα δύο δύσκολα χρόνια. Μάλιστα σερβίραν στους καλεσμένους!

Έπειτα από πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, διοργανώθηκε στα Σπάτα εκδήλωση για τους χορηγούς και όλους όσους υποστήριξαν την ομάδα.

aekΓι’ αυτό το λόγο λοιπόν το τρίτο γήπεδο διαμορφώθηκε αναλόγως, με στολισμένα τραπέζια να υποδέχονται τον κόσμο, ενώ είχε τοποθετηθεί ειδική σκηνή, όπου τραγούδησαν οι Γιώργος Μαργαρίτης, Παντελής Θαλασσινός και Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Γιώργος Μητσικώστας και ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, ενώ από νωρίς είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις -προκειμένου να επιβλέψει τις ετοιμασίες- ο Δημήτρης Μελισσανίδης και φυσικά ο γιος του, Γιώργος.

aek1Είναι χαρακτηριστικό, δε, του όμορφου κλίματος και του μηνύματος που ήθελαν να στείλουν οι παίκτες της ΑΕΚ το γεγονός ότι  ανέλαβαν οι ίδιοι (φορώντας ποδιές με το μήνυμα «ευχαριστούμε από την καρδιά μας») να σερβίρουν τους καλεσμένους τους.

Δείτε λοιπόν στις φωτογραφίες τον Πέτρο Μάνταλο και στους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ να φοράνε ποδιές και να ντύνονται… σερβιτόροι.